Saab NewsSaab ForumSaab ClassifiedsSaab SpecificationsAbout UsSaab links

Saabing.com

Saab Discussion Boards
It is currently Fri Sep 21, 2018 7:30 pm

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: nike att ändra sina sätt
PostPosted: Sat May 31, 2014 1:43 am 
Offline
Saabing Pioneer

Joined: Sat May 31, 2014 1:40 am
Posts: 2
nike air force 1 07 tre skor som användes var Air Max 90, Air Max 95, och Air Max 97. För denna speciella utgåvan, var utformningen av 360 sulan som används i stället för den vanliga sulan i de tre klassikerna. Skorna släpptes i de tre ursprungliga färgerna :. Rött för Air Max 90, grön / gul för Air Max 95, och grå / silver för Air Max 97 Liksom andra Air Max släpper, var deluxe upplagor produceras också. Dessa lyxiga utgåvor varade i omkring 500 miles ( 800 km) före sina stötdämpande egenskaper försämrats.

Användningen av '360 ' luft dämpning är tänkt att säkerställa skor livslängd. Med denna speciella sula, Nike Air Max försöker chanllenge mänskliga gränser medan du gör övningen. Det verkar som om Air Max 360 är slutet av Nike Air Max, i själva verket har Nike slutade aldrig springa, är den nya modellen av Nike78 en ny överstiga till Nike Air Max -serien någonsin. Nike nyligen utmanade 78 artister att remixa och anpassa funktionen av Nike skor. Nick Marsh, en av de tävlande, tog ett par Air maxar och importerade de interna delarna av en Wii Balance Board för att förvandla sina skor i controllers.

nike air force 1 low 07 sverige placerade Balance Board sensorer i sulorna på skorna och åter jiggered några kablar för att vända Air maxar i ett fungerande Balance Board. Enligt Nike nya innovationer, Nike vill uppnå den effekt som användaren sätter helt enkelt på skorna, vänder på balansbräda/ skor ( Nike - Wii ) och sedan spelar som vanligt, förutom att det inte är ett normalt sätt att spela. Så snart de har anslutit till styrelsen, har de åtgärder som förändrats, de kan inte längre bara kliva av, så de måste lyfta sin fot och stå på ett ben eller sitta ner när det krävs ingen press, vilket leder till en helt intressant annorlunda erfarenhet.

Könsdiskriminering som finns i idrottsvärlden. Tidigt i den första olympiska spelen, kunde endast män deltar i idrott, hade kvinnor inte har möjlighet att visa sin atheleticism. Efter den första industriella revolutionen började kvinnor har lika rättigheter som män. Första gången kvinnor delta i de olympiska spelen visar den största betydelsen av kvinnors rättigheter. Från och med då, olympiska spel lägga kvinnoprojekt. Nu nästan varje spel kan såg den kvinnliga figuren. Det är också ett stort tecken för företagare att ändra sina sätt att kvinnliga sportskor. Enligt NPD Group, kvinnors sportkläder omsatte mer än 15 miljarder dollar år 2001 - nästan 3 miljard mer än för män kläder.

nike air force 1 high skor skillnaden mellan kvinnliga och manliga främja Nike för att hitta ett nytt sätt för proucing kvinnor skor. För de flesta kvinnor, är hög prestanda inte om sport ; det handlar om kondition. Från utseende till koncept, Nike bara vill bygga en kvinnas nomadisk livsstil. Eftersom numera kvinnor går från att göra yoga på morgonen, för att arbeta, för att plocka upp barnen, att gå för en kör. Nike måste passa in i den typen av liv. Från första par Nike goddness till Nike Air Kyoto, Nike hitta ett sätt att göra känsla. De var alltid tänkte bara om att springa, eller basket eller fotboll. Till popurse av överleva skyfall, är Nike kvinnor skor med den andas, vattentätt tyg som gör upp Nikes workout redskap, Klee klippa en klassisk ovan - the- knee diket och lagt till en tvåvägs dragkedja.


Attachments:
示例图片_01.jpg
示例图片_01.jpg [ 6.29 KiB | Viewed 378 times ]
Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group