Saab NewsSaab ForumSaab ClassifiedsSaab SpecificationsAbout UsSaab links

Saabing.com

Saab Discussion Boards
It is currently Mon Jul 23, 2018 6:50 am

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Det er utroligt, hvad du vil gøre for din hund!
PostPosted: Thu Sep 27, 2012 6:30 am 
Offline
Saabing Pioneer

Joined: Wed Sep 26, 2012 3:38 am
Posts: 7
Det har været 8 måneder nu, siden vi mistede Zack, og vores familie har lært en masse af den erfaring. Vi alle sørgede på forskellige måder. Jeg græd i hvad der føltes som en hel uge. Min mand følte sig som en sort sky hang over vores hus. Mine sønner har ikke udgyde nogen tårer, at jeg så, men jeg fangede dem tromping planløst gennem skoven mere end én gang, og begge var villige deltagere i de mange forlystelser Billig Canada Goose vi tog på udkig efter Zack. Gennem det hele, føler jeg ligesom jeg lærte nogle meget interessante ting.

Lektion # 1: Andre kunne dele vores smerte

Gennem denne oplevelse har jeg lært, at der er en frygtelig Lad af hunde-elskere derude. Folk jeg Canada Goose ikke engang kender deler min smerte, for mange af dem, ligesom mig, har mistet en elsket kæledyr. Jeg har været en hund elsker, så længe jeg kan huske. Som barn, da jeg var i problemer med resten af ​​verden ville jeg tit bogstaveligt talt gå i "hundehus" med vores Collie. Han var altid glad for at se mig, og ligegyldigt hvor upopulær jeg måske har følt i det øjeblik, han aldrig syntes at pleje. Jeg har altid vidst, at jeg elskede hunde, og at andre gjorde også. Men jeg blev forbløffet over dybden af ​​følelser mennesker viste, da jeg fortalte dem om Zack. Så meget som at miste ham ondt, det hjalp at vide, at andre plejes og forbundet med hvad vi skulle igennem.

Det er utroligt, hvad du vil gøre for din hund!

Jeg hader at banke på døre. Jeg hader møde folk jeg ikke kender, og jeg bestemt ikke kan lide at dele Canada Goose Danmark min følelsesmæssige smerte med en fremmed. Men det er præcis, hvad jeg havde at gøre, mens leder efter Zack. Hvis nogen rapporterede en hund, der kunne have været Zack, jeg skyndte sig hen til kvarteret med flyers og gjorde runder. Jeg var helt ude af min comfort zone, men på dette punkt har virkelig ligeglad.


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group